Overslaan naar content

ONZE VACATURES

6 vacatures
Compliance manager
Op locatie, Hybride
  • Noordwijkerhout, Zuid-Holland, Nederland
Product Development
Distributie & Export medewerker
Op locatie
  • Noordwijkerhout, Zuid-Holland, Nederland
Logistiek
Magazijnmedewerker
Op locatie
  • Noordwijkerhout, Zuid-Holland, Nederland
Warehouse
PD Administrator
Op locatie
  • Noordwijkerhout, Zuid-Holland, Nederland
Product Development
Purchaser
Op locatie
  • Noordwijkerhout, Zuid-Holland, Nederland
Purchase
Spontane Sollicitatie
Op locatie
  • Noordwijkerhout, Zuid-Holland, Nederland

WAT WIJ TE BIEDEN HEBBEN

26 vakantiedagen op fulltime basis

13e maand of prestatiebonus

Pensioenregeling

Opleidingsmogelijkheden

Personeelskorting op de collectie

Arbeidsongeschiktheids-verzekeringen volledig vergoed

De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en nieuwe ideeën uit te werken binnen een groeiende organisatie

OVER ONS



Eichholtz ontwerpt en produceert meubilair, verlichting en exclusieve woonaccessoires voor de business-to-businessmarkt. Met een uitgebreid assortiment creëren we exclusieve interieurs die wereldwijd tot de verbeelding spreken. Een weelderige stijl is ons handelsmerk.

Eichholtz Grand Showroom, Warehouse en KantoorWe zijn gevestigd in Noordwijkerhout, waar onze bedrijfspanden vier hectare grond bestrijken. Van hieruit verschepen we kroonluchters, clubfauteuils, kasten, kleden, kussens en nog veel meer naar alle continenten.

In de Grand Showroom ontvangen we onze klanten en prospects in de luxueuze Eichholtz ambiance. Met veertig volledig ingerichte toonkamers zijn we een one stop shop op het gebied van interieur, decor en sfeer.

Op het kantoor werken meer dan 150 mensen, verdeeld over verschillende afdelingen: Commerce, Supply Chain, Styling, Product Design & Development, Creative Department, Human Resources, Facility, Finance & IT.

Onze inspiratieAntieke meubels, modern design, natuur, architectuur, mode, theater, dans: overal halen we inspiratie uit. Die inspiratie vertalen we in nieuwe producten, collecties en stijlen voor Eichholtz, zoals Arabic Chic, French Boudoir, Hollywood Glamour en Victorian Romance.

Onze klantenDe internationale klantenkring van Eichholtz is groot en divers. Van binnenhuisarchitecten tot interieurzaken en warenhuizen, van chique hotels en luxe restaurants tot hippe beach clubs en mondaine ski resorts.

Onze ambitieEichholtz is wereldwijd bekend als een toonaangevende lifestyle firma op het gebied van sfeer, decor en interieur. Onze ambitie is de beste en meest inspirerende sfeermaker ter wereld te blijven.

Op de interieurbeurs Maison & Objet in Parijs hebben we de grootste stand en we zijn een graag geziene gast op de prestigieuze Salone di Mobile in Milaan. Ook in Australië, Rusland, China en de Verenigde Staten kijken klanten reikhalzend naar onze collecties uit.

Om onze ambitie waar te kunnen maken, hebben we versterking nodig. Heb jij affiniteit met onze branche, ben je een ster in je vak, sociaal en gedreven? Werk je graag in een luxe omgeving met uitstekende arbeidsvoorwaarden? Kijk dan snel bij onze vacatures.

NEEM EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN

EICHHOLTZ HQ

EEN GEWELDIGE EN PROFESSIONELE WERKPLEK

GRAND SHOWROOM

ONZE LOCATIES