Manager Sales & Service Operations

Omschrijving

Werk je gstructureerd, houd je graag de touwtjes in handen en weet je de verwachtingen op de juiste manier te managen naar jouw afdelingen? Ben je iemand die altijd op zoek is naar het beste resultaat en kun je strategische keuzes gemotiveerd overbrengen op ons Sales en Service team? Alleen dan is deze functie iets voor jou. Voor deze veelzijdige en uitdagende functie zijn wij op zoek naar iemand die met gezag onze salesdoelstellingen kan vertalen naar gerichte opdrahcten voor het Sales en Service team.


Wat zijn je werkzaamheden?
In samenwerking met onze Chief Commercial Officer geef je operationeel leiding aan het Sales en Service team. Dagelijks stuur je de 3 internationale sales teams en het service team aan op de omzetdoelstelling van de organisatie. Hierbij houd je controle, overzicht en zet je het team in de juiste richting. Je bent te allen tijde op de hoogte van de voortgang van werkzaamheden en ontwikkelingen binnen de markt van de verschillende teams. De verwachting is dat je bij afwezigheid van onze CCO de operationele organisatie draaiende weet te houden en beslissingen durft te nemen.


Je hebt nauw contact met de afdelingen inkoop en logistiek om de status van orders en voorraad goed te kunnen monitoren. Aan de hand van financiële rapportages pas je eventueel de operationele strategie aan.

Vereisten

Passie, gedrevenheid en ondernemerschap staan hoog in het vaandel binnen Eichholtz. In de functie van Manager Sales & Service operations dien je dit op gepaste wijze over te brengen naar het sales en service team. Dat vraagt sterke managment skills, inlevingsvermogen en omgevingsbewust.


De meest geschikte kandidaat voor deze functie beschikt over:

 • een afgeronde opleiding op bachelors niveau;
 • aantoonbare leidinggevende ervaring aan een team van 5-10;
 • ervaring in een internationale commerciele werkomgeving, bijvoorkeur B2B;
 • ervaring met CRM pakket;
 • analytisch denkvermogen;
 • communicatief vaardig in Nederlands én Engels.


Wat bieden we je?

We bieden je een afwisselende functie in een professionele, internationale en dynamische omgeving met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je gaat fulltime aan de slag in een enthousiast en gedreven team.

Daarnaast kun je rekening op:

 • Een marktconform salaris;
 • 26 vakantiedagen op fulltime basis;
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer enkele reis;
 • Goede pensioenregeling die Eichholtz grotendeels voor haar rekening neemt;
 • Collectieve ziektekostenverzekering;
 • Informele werksfeer.


Waar ga je werken?  

Eichholtz geniet internationaal naam en faam als ’s werelds grootste sfeermaker. Van Amsterdam tot New York en van Moskou tot Sydney: overal is de weelderige Eichholtz interieurstijl een begrip. Vanuit Noordwijkerhout voorzien wij winkeliers al ruim 26 jaar van luxe verlichting, meubels en woonaccessoires. Ook hotels en restaurants hebben onze chique collectie ontdekt. Zij ontvangen hun gasten graag in een vorstelijk Eichholtz decor.

 

In 26 jaar is Eichholtz uitgegroeid van een kleine onderneming tot een groot bedrijf. We leveren circa 3.700 kwaliteitsproducten direct uit voorraad aan de detailhandel en de hospitality branche. Ruim 95 procent van onze omzet komt uit de export naar meer dan 90 verschillende landen. De kernwaarden van ons bedrijf zijn kwaliteit, flexibiliteit en een uitstekende service. Eichholtz telt momenteel zo’n 130 medewerkers en kan nog versterking gebruiken. 

 


Meer weten?

Wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met HR Manager Patricia van der Meer via 0252-754353.