Databasebeheerder

Omschrijving

Vanwege de snelle groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een Databasebeheerder. Je zorgt dat de database beschikbaar en beveiligd is en dat deze voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen. Als Databasebeheerder zal je de inrichting van het CRM pakket verzorgen, opschonen en optimaliseren. Dit zowel van bestaande als toekomstige data. Je begeleidt en geeft advies aan de applicatiebeheerder en gebruikers. Je legt procedures vast en ziet erop toe dat deze nageleefd worden. 


Ter ondersteuning van marketing acties maak je mailingslijsten aan en selecteer je de gewenste klanten/prospects voor beurzen en events. Je gaat op zoek naar ondersteunende informatiebronnen ter bevordering van het uitbouwen van de business. 

Vereisten

Als ideale kandidaat beschik je over:

- MBO werk- en denkniveau met relevante IT-componenten;

- een aantal jaar ervaring als Databasebeheerder;

- kennis en ervaring met het opzetten en beheren van databases en ondersteuning hiervan;

- kunt overweg met A4S, website, Navision en CRM.


Verder ben je:

- goed in staat om aanwijzingen en instructies te geven aan anderen en je bent goed in het overdragen van kennis en inzichten;

- proactief, analytisch en communicatief vaardig.


Wat bieden we je?

We bieden je een afwisselende functie in een professionele, internationale en dynamische omgeving met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je gaat fulltime aan de slag in een enthousiast en gedreven team.


Daarnaast kun je rekening op:

  • Een marktconform salaris;
  • 26 vakantiedagen op fulltime basis;
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer enkele reis;
  • Goede pensioenregeling die Eichholtz grotendeels voor haar rekening neemt;
  • Collectieve ziektekostenverzekering;
  • Informele werksfeer.


Waar ga je werken?  

Eichholtz geniet internationaal naam en faam als ’s werelds grootste sfeermaker. Van Amsterdam tot New York en van Moskou tot Sydney: overal is de weelderige Eichholtz interieurstijl een begrip. Vanuit Noordwijkerhout voorzien wij winkeliers al ruim 26 jaar van luxe verlichting, meubels en woonaccessoires. Ook hotels en restaurants hebben onze chique collectie ontdekt. Zij ontvangen hun gasten graag in een vorstelijk Eichholtz decor.

 

In 26 jaar is Eichholtz uitgegroeid van een kleine onderneming tot een groot bedrijf. We leveren circa 3.700 kwaliteitsproducten direct uit voorraad aan de detailhandel en de hospitality branche. Ruim 95 procent van onze omzet komt uit de export naar meer dan 90 verschillende landen. De kernwaarden van ons bedrijf zijn kwaliteit, flexibiliteit en een uitstekende service. Eichholtz telt momenteel zo’n 130 medewerkers en kan nog versterking gebruiken. 

 

Meer weten?

Wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met HR Manager Patricia van der Meer via 0252-754353.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.