Medewerker Crediteuren

Omschrijving

Denk jij in oplossingen, werk je nauwkeurig en draag je graag verantwoordelijkheid? Maak dan kennis met onze vacature!


Eichholtz is wereldwijd een naam en een begrip, van Amsterdam tot New York, van Buenos Aires tot Bangkok. Eichholtz levert verlichting, meubels en woonaccessoires vanuit de visie dat in de rationele wereld meer plaats is voor emotie en sfeer. Wij bedienen winkeliers, maar ook hotels en restaurants hebben Eichholtz ontdekt en verwennen hun gasten graag met de prachtige interieurs van Eichholtz.


Wat ga je doen?

Als Crediteuren Medewerker bij Eichholtz zorg jij voor een correcte verwerking van de inkoopfacturen naar aanleiding van de geplaatste orders bij onze leveranciers. Deze leveranciers, verspreid over de hele wereld, komen allemaal te vallen onder joúw verantwoordelijkheid.

Nadat de afdeling inkoop de inkooporders heeft verwerkt in het ERP systeem (Navision) wordt een aanbetalingsfactuur aangemaakt en ben jij de volgende schakel in het inkoopproces. Je controleert de aanbetalingsfactuur, checkt op eventuele verrekeningen en na jouw grondige analyse autoriseer je de aanbetalingsfactuur in het systeem, waarna deze wordt ingelezen in de bankapplicatie.

Dit betekent nog niet het einde van het proces. Nadat de goederen zijn ontvangen in het magazijn, verandert de status van de inkooporder in het systeem en check je op eventuele afwijkingen naar aanleiding van het kwaliteitsrapport van de afdeling Inkoop. Denk bijvoorbeeld aan beschadigingen aan producten of kwaliteitsissues. Jij voert de herberekeningen uit en verzorgt de eindfactuur.

Je komt te werken op de afdeling Finance & Control, bestaande uit een team van 8 medewerkers. Daarnaast schakel je veel met de afdeling Inkoop en heb je ieder kwartaal contact met onze leveranciers over de saldobevestigingen. Je rapporteert aan de Manager Finance.


Vereisten

Wat breng je mee?

Nauwkeurig en accuraat werken is vanzelfsprekend voor je! 

 

Wat vinden wij nog meer op jouw cv?

• Een afgeronde MBO/HBO opleiding in een financiële richting;

• Minimaal 2 jaar werkervaring binnen de financiële administratie;

• Goede beheersing van de Nederlandse taal. Goede beheersing van de Engelse taal maakt het werken binnen onze internationale organisatie gemakkelijk, maar is niet vereist. 

• Kennis en ervaring met Excel en kennis van het systeem Navision is een pre.


Je gaat onderdeel uitmaken van een innovatief, ambitieus en sterk groeiend bedrijf, waarbinnen de visie van de organisatie is doorgevoerd binnen de dagelijkse bedrijfsvoering. Het hoofdkantoor in Noordwijkerhout straalt internationale allure uit en heeft een inspirerende werking op de inmiddels 150 betrokken en enthousiaste medewerkers.