(new) Business Manager Duitstalig

Omschrijving

Wat je doet als (new) business manager

Als (new) business manager DACH ben je verantwoordelijk voor de Duitstalige klantenkring van Eichholtz. Jij maakt het salesplan voor jouw regio om de relatie met de strategische accounts op te bouwen of uit te breiden. Denk hierbij aan klanten als binnenhuisarchitecten, projectontwikkelaars, interieurzaken, warenhuizen, hotels en restaurants. Eichholtz heeft de klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en je neemt daarom (als de maatregelen het toelaten) regelmatig een paar dagen de tijd om naar internationale prospects/klanten te gaan en op beurzen aanwezig te zijn. Ook draag je samen met je team in Nederland de verantwoordelijkheid voor de resultaten binnen de regio DACH landen.

Jij wilt graag:

 • Key accounts tevreden houden en nieuwe klanten met strategisch belang binnen brengen;
 • salesplannen maken en zorgen dat die zelfs onder een hoge hectiek tot uiting komen;
 • samen met het team verantwoordelijkheid voor de commerciële resultaten binnen jouw regio;
 • werken in een internationale omgeving en reizen voor je werk.

Vereisten

Je bent strategisch en kunt prioriteiten bepalen

Jij wordt er blij van om je proactief in de internationale markt te bewegen. Je hebt oog voor kwaliteit o.a. op gebied van interieur en je wordt er blij van om concepten te verkopen. Je bent een echte ondernemer in jouw regio en samen met je team doe je alles wat nodig is om de klant tevreden te stellen. Je kunt goed prioriteiten bepalen, je bent commercieel en vindt het leuk om te reizen voor je werk. Kortom: jij weet wat nodig is om van prospects duurzame klanten te maken. Daarnaast heb je:

 • Aantoonbaar hbo werk- en denkniveau zoals commerciële economie, makelaardij of hospitality;
 • minstens 5 jaar B2B sales ervaring in een internationale omgeving;
 • affiniteit met de branche;
 • je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands, Duits en Engels.


Werkgebied

Vanuit Noordwijkerhout bedient regio DACH de detailhandel en de hospitality branche in de landen: Oostenrijk, Liechtenstein, Duitsland, Polen en Zwitserland. Als je niet aan het reizen bent, dan ben je vanuit het prachtige hoofdkantoor aan het werk.


Aanbieding

Je gaat onderdeel uitmaken van een innovatief, ambitieus en sterk groeiend bedrijf, waarbinnen jij je eigen ondernemerschap mag laten blijken. Op kantoor krijg je elke dag vers fruit, gemalen koffie, een snack en elke donderdag een uitgebreid lunchbuffet. Voor gezelligheid en het vieren van successen zit je hier goed, want elke laatste vrijdag van de maand is er een borrel. Daarnaast biedt Eichholtz:

 • Bruto jaarsalaris in de range van €50K en 70K,- incl. bonus OTE o.b.v. fulltime;
 • goede pensioenregeling die Eichholtz voor 80% voor haar rekening neemt;
 • 26 vakantiedagen op fulltime basis;
 • reiskostenvergoeding, een iPhone en laptop.


Eichholtz Noordwijkerhout
Eichholtz geniet internationaal naam en faam als ’s werelds grootste sfeermaker. Van Amsterdam tot New York en van Moskou tot Sydney: overal is de luxueuze Eichholtz interieurstijl een begrip. Met een uitgebreid assortiment creëren we exclusieve interieurs die wereldwijd tot de verbeelding spreken. Onze weelderige stijl is het handelsmerk.


Wij werken voor deze vacature samen met AV. U kunt reageren via onze website en geeft daarmee toestemming dat AV uw gegevens ontvangt en hier een terugkoppeling op zal geven.