Order Management Representative

Omschrijving

Ben jij per direct op zoek naar een administratieve functie op het gebied van inkoop en retail in een internationale werkomgeving? Lees dan snel verder!


Eichholtz Global Trading ontwikkelt en produceert custom & whitelabel meubelen, verlichting en accessoires voor een internationaal top merk binnen retail & hospitality. Voor deze afdeling zoeken we een fulltime medewerker met ervaring op gebied van inkoop en supply chain management. In deze functie ben jij de schakel tussen high-end internationale retail & hospitality merken en leveranciers. Waarbij je met analytisch inzicht de verschillende orderstromen gaat coördineren en verbetervoorstellen aandraagt. 

Functie

Als specialist order management werk  je nauw samen met merken en leveranciers en ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief verwerken van het productie- en leveringsproces.
Gebaseerd op de wensen en behoeften van de klant, plaats je bestellingen van goederen bij buitenlandse leveranciers en maak je afspraken over alle randvoorwaarden in het kader van de levering van de producten. Binnen deze functie heb je veelvuldig contact met klant, leverancier, en logistieke partners aangaande productinformatie, levertijden en productie.

Vereisten

De ideale kandidaat voor deze job heeft overzicht en is sterk in administratieve plannings- en organisatieprocessen. Daarbij kan deze persoon vanuit zijn of haar overzicht snel inspelen op veranderingen en durft beslissingen te maken, rekening houdend met de belangen van de verschillende keypartners. 

De belangrijkste competenties:

  • Communicatief sterk, daarbij moeiteloos schakelend tussen (de verschillende dynamiek van) leveranciers- en klantcontacten;
  • Plannen, organiseren en stressbestendig;
  • Cijfermatig inzicht;
  • Zelfstandige werkhouding en pro-activiteit op het gebied van communicatie richting klant/leverancier in het managen van verwachtingen;
  • Oplossing- en resultaatgericht; je gaat accuraat te werk. 
  • Samenwerken in een team met verschillende disciplines.

 

Functie eisen
- Minimaal MBO werk- en denkniveau;
- Minimaal 2 jaar ervaring op gebied van inkoop, order supply chain en/of administratieve werkzaamheden;
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
- Kennis van ERP systemen, bij voorkeur Navision;
- Uitmuntende kennis van Excel;
- Fulltime beschikbaar (40 uur).
 

Wat bieden we je?

Je gaat onderdeel uitmaken van een innovatief, ambitieus en sterk groeiend bedrijf, waarbinnen de visie van de organisatie is doorgevoerd binnen de dagelijkse bedrijfsvoering. Het hoofdkantoor in Noordwijkerhout straalt internationale allure uit en heeft een inspirerende werking op de inmiddels 130 betrokken en enthousiaste medewerkers. Naast salaris bieden wij:


  • Een prestatiebonus, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en een pensioenregeling;
  • 26 vakantiedagen op fulltime basis;
  • De mogelijkheid om nieuwe ideeën uit te werken binnen een groeiende organisatie.