Senior allround vormgever

Omschrijving

Maak je graag gelikte visuals, infographics en animaties? Kun je voor verschillende doelgroepen ontwerpen? En haal je je neus niet op voor minder uitdagende klussen zoals de opmaak van montage instructies? Dan ben je wellicht op je plek bij onze Creative Studio.

 

Kom onze afdeling versterken met je talent en je vlotte design skills. Ons enthousiaste team heeft één prioriteit: creaties van topkwaliteit maken. 

 

Wat zijn je werkzaamheden?

Als Senior Vormgever/DTP’er werk je mee aan de opmaak van presentaties, folders en flyers. Je verzorgt (Point of Sale) materiaal voor onze outlet, beurzen en events: van uitnodigingen en badges tot prijskaartjes en menukaarten. De opmaak van montage instructies behoort ook tot je taken. Nieuwsbrieven en webcontent vormgeven zijn je online uitdagingen. Alles wat je maakt past uiteraard binnen de huisstijl van Eichholtz.

Vereisten

Als ideale kandidaat beschik je over:

  • een afgeronde grafische opleiding op tenminste MBO-niveau;

  • uitstekende kennis van en ruime ervaring met Creative Suite (InDesign, Illustrator, Photoshop, Premiere Pro, After Effects) en PowerPoint;

  • minimaal 5 jaar werkervaring bij een reclamebureau;

  • affiniteit met de verschillende deelgebieden van digital media;

  • ervaring met nieuwe media, zowel (responsive) interaction design als visual design;

  • een uitgebreid portfolio waaruit je ervaring en veelzijdigheid spreekt.

 


Verder ben je:

  • een kei in je vak;

  • nauwkeurig, kritisch, zelfstandig en snel;

  • gewend aan strakke deadlines en stressbestendig;

  • flexibel, zowel wat werktijden als samenwerkingsverbanden betreft.

 

 


Wat bieden we je?

We bieden je een afwisselende functie in loondienst, in een professionele, internationale en dynamische omgeving met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je gaat fulltime aan de slag in een enthousiast en gedreven team. Een freelance dienstverband is niet mogelijk.

 

Waar ga je werken?

Eichholtz geniet internationaal naam en faam als ’s werelds grootste sfeermaker. Van Amsterdam tot New York en van Moskou tot Sydney: overal is de weelderige Eichholtz interieurstijl een begrip. Vanuit Noordwijkerhout voorzien wij winkeliers al ruim 26 jaar van luxe verlichting, meubels en woonaccessoires. Ook hotels en restaurants hebben onze chique collectie ontdekt. Zij ontvangen hun gasten graag in een vorstelijk Eichholtz decor.

 

In 26 jaar is Eichholtz uitgegroeid van een kleine onderneming tot een groot bedrijf. We leveren circa 3.700 kwaliteitsproducten direct uit voorraad aan de detailhandel en de hospitality branche. Ruim 95 procent van onze omzet komt uit de export naar meer dan 90 verschillende landen. De kernwaarden van ons bedrijf zijn kwaliteit, flexibiliteit en een uitstekende service. Eichholtz telt momenteel zo’n 130 medewerkers en kan nog versterking gebruiken.

 

Meer weten?

Laat dan je CV + motivatiebrief. Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met de afdeling HR.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.