Warehouse medewerker

Omschrijving

Ter uitbreiding van ons gedreven Warehouse team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die graag de handen uit de mouwen steekt, niet schroomt van hard werken en zich 110% inzet om de goederen op de juiste plek te krijgen.


De werkzaamheden bestaan o.a. uit het ontvangen en opslaan van binnenkomende goederen, opzoeken en klaarzetten van uitgaande goederen en (tussen) voorraad beheer. Voor het  transport, de interne distributie, in-, op- en uitslag en verplaatsen van goederen krijg je de beschikking over een heftruck/reachtruck, kar of elektrische pompwagen.


Na verloop van tijd worden de werkzaamheden uitgebereidt naar het orderpicken en bouwen van pallets. Dit vergt veel ruimtelijk inzicht en kennis van onze producten. Met passen en meten, maar vooral met inzicht worden de bestelling samengesteld op een pallet en opgebouwd. Essentieel is dat de goederen zonder problemen en schade bij de klant uitgeladen kunnen worden.


Het werken op (inter)nationale beurzen (op- en afbouw) is een onderdeel van je werk. Dit kan betekenen dat je enkele dagen per jaar in het buitenland verblijft, maar daar staat vanzelfsprekend een marktconforme vergoeding tegenover.

Vereisten

Wij zoeken een enthousiaste Warehouse medewerker die goed in teamverband kan werken en samen met zijn collega's de klus wil klaren. Vereist voor het werk is:

 • Opleiding op VMBO niveau;
 • Goede lichamelijke conditie;
 • Nederlands en Engels (niveau 1) in woord en geschrift;
 • Basis computervaardigheden en vaardig met de scanner;
 • Rijbewijs B;
 • Heftruckcertificaat is een zeer grote pré.


Wat bieden wij jou?

We bieden je een afwisselende functie in een professionele, internationale en dynamische omgeving. Je werkt binnen een enthousiast en gedreven team. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Het betreft een fulltime dienstverband.Daarnaast kun je rekening op:

 • Een marktconform salaris;
 • 26 vakantiedagen op fulltime basis;
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer enkele reis;
 • Goede pensioenregeling die Eichholtz grotendeels voor haar rekening neemt;
 • Collectieve ziektekostenverzekering;
 • Informele werksfeer.Waar ga je werken?  

Eichholtz geniet internationaal naam en faam als ’s werelds grootste sfeermaker. Van Amsterdam tot New York en van Moskou tot Sydney: overal is de weelderige Eichholtz interieurstijl een begrip. Vanuit Noordwijkerhout voorzien wij winkeliers al ruim 26 jaar van luxe verlichting, meubels en woonaccessoires. Ook hotels en restaurants hebben onze chique collectie ontdekt. Zij ontvangen hun gasten graag in een vorstelijk Eichholtz decor.

 

In 26 jaar is Eichholtz uitgegroeid van een kleine onderneming tot een groot bedrijf. We leveren circa 3.700 kwaliteitsproducten direct uit voorraad aan de detailhandel en de hospitality branche. Ruim 95 procent van onze omzet komt uit de export naar meer dan 90 verschillende landen. De kernwaarden van ons bedrijf zijn kwaliteit, flexibiliteit en een uitstekende service. Eichholtz telt momenteel zo’n 130 medewerkers en kan nog versterking gebruiken. 

 

Meer weten?

Wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Recruiter Nicolien Hovius via 0252-754364. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.